Симић: Војска Србије способна да изврши све мисије. Уручена одликовања припадницима Министарства одбране и Војске Србије

Wikipedia/PublicDomain

get link http://www.sublimedia.es/actor/rivojuhi.html СРБИЈА – Јуче је у Дому Гарде на Топчидеру, у присуству начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића и државног секретара Ненада Нерића, изасланик председника Републике Србије Милорад Симић припадницима Министарства одбране и Војске Србије уручио државна одличја поводом Дана државности и Дана Војске Србије, наводи се на званичном порталу Министарства одбране. Поводом прославе Сретење (15. фебруар), указима председника одликовано је 57 припадника Министарства одбране и Војске Србије, а поводом прославе Дана Војске одликовано 52 припадника Министарства одбране и Војске Србије, који су се посебно истакли у обављању дужности.

Реагент в Хилоке

купить Беленький Владимир Изасланик председника Републике Србије Милорад Симић је, честитајући одликованима, честитао свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије Дан Војске Србије, рекавши при том да се 23. априла сећамо Другог српског устанка, који је, како је Симић истакао, а портал Министарства одбране пренео, својеврстан темељ за стварање модерне српске државе, као и српске војске.

Подпорожье купить Шмыг „Војска Србије данас представља стабилан и уређен систем и способна је да изврши све мисије и задатке. Због израженог патриотизма и пожртвованог рада својих припадника, спремна је да ефикасно реагује на све изазове и претње по безбедност наше земље“, истакао је Симић у свом говору.

http://www.deaurora.com.my/mockery/marki-v-znamenske.html Изасланику председника Републике Србије Милораду Симићу, начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић на поклон уручио војни двоглед са посветом, наводи се на овом порталу.